Izložba fotografija – Makrofotografija, Mirjana Spajić Buturac

Mirjana Spajić Buturac – Zeleni snjegović

Fotografirajući kapljice ulja u vodi Mirjana Spajić Buturac nas uvodi u jedan sasvim novi svijet – mjehurića ili planeta, zamišljenih krajobraza ili svemirskih prostranstava – prosudite sami!

Ova fotografkinja i profesorica digitalne fotografije otkrila je taj makro svijet, a želi ga približiti i nama. Stoga je Udruga Zelene i plave Sesvete odlučila, u suradnji s Mirjanom Spajić Buturac i sjajnim sponzorom, tvrtkom Pozor, realizirati izložbu fotografija. Tako ćete se uskoro sami moći uvjeriti u ljepotu, izvanrednost i osobitost njezinih fotografija. Ciklus fotografija nosi naziv “Sweet drops of Cosmos”, a na izložbi će biti izložen dio opusa.

Otvorenje izložbe će se odviti u petak, 28.5.2021. u 19:00 u prostorijama udruge, Ulica Ivana Keleka 2. Izložba je besplatna za posjetitelje, a imat ćete ju priliku posjetiti do 15. rujna 2021. Još jednom se zahvaljujemo tvrtki Pozor na iskazanom trudu, suradnji i strpljenju u realizaciji izložbe! Posjetite nas!

Mirjana Spajić Buturac je jedna od osnivačica i potpredsjednica udruge S-TEAM – Udruge žena za promociju STEAM kulture. Ovo je jedna od prvih akcija udruge, a koju ostvaruju u suradnji s Udrugom Zelene i plave Sesvete.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s