Započeo projekt “STEM tehnologijama za budućnost Sesveta”

May be an image of 1 person, standing and indoor
Članovi udruge s predstavnicima Zaklade i Vlade Republike Hrvatske

Nositelj projekta Udruga Zelene i plave Sesvete danas je službeno potpisala Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava sa Zakladom za razvoj civilnog društva o dodjeli sredstava za projekt “STEM tehnologijama za budućnost Sesveta”. Udruga je kao nositelj projekta, s partnerima FER-om i Srednjom školom Jelkovec, ostvarila 1.171.693,55 kuna za popularizaciju STEM-a na području Sesveta te izgradnju inovacijskog centra HUB_S Inovator, prilagođenog djeci i mladima. Sredstva su ostvarena u okviru Europskih strukturnih i investicijskih fondova, za projekte financirane iz Europskog socijalnog fonda u sklopu programa 2014-2020. Više o samom projektu u narednom razdoblju!

Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

May be an image of indoor
Demonstracija rada Teslinih uređaja

Najvažniji cilj ovog projekta je zainteresirati mlade, prvenstveno učenike za obrazovanje za inženjerska zanimanja što je nužno ukoliko  se Hrvatska želi u budućnosti razvijati u tehnološkom smjeru.

Kako će se projekt razvijati, kako bi on trebao izgledati pogledajte u video razgovoru s voditeljem projekta Marijom Spajićem.

Stajališta izražena u ovom videu isključiva su odgovornost Udruge Zelene i plave Sesvete i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ured za udruge - Europski socijalni fond (ESF)

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s