Nino Raspudić i “Kratki espresso” – predstavljanje knjige

Document-page-001 (5).jpg

U utorak, 26.11.2019., s početkom u 19 h u Sesvetama (dvorana Šahovskog kluba, Kelekova 2) bit će predstavljena nova knjiga Nine Raspudića.

Radi se o zbirci kolumni Nine Raspudića tjedno objavljivanih u Večernjem listu od ožujka 2016. do studenog 2019.

Zbirka kronološki, u dvije knjige “Kratki espresso 2016./2017.” i “Kratki espresso 2018./2019.”, obuhvaća 186 kolumni u kojima se na osebujan način obrađuju aktualne političke, društvene, kulturne, sportske i druge teme u Hrvatskoj i svijetu.

Spoj Raspudićeve erudicije, pripovjedačkog umijeća i specifičnog humora učinio je „Kratki espresso“ vjerojatno najčitanijom i najutjecajnijom kolumnom u zemlji, a Raspudiću donio posebnu težinu u javnom prostoru te mu priskrbio reputaciju neovisnog, slobodnomislećeg intelektualca koji lako komunicira i sa širokim čitateljstvom.

kratki espresso

Predgovor zbirci napisao je Borislav Ristić.

Predstavljanje knjige zamišljeno je kao interaktivni dogođaj, u kojem će autor odgovarati na pitanja i komentare iz publike. Predstavljanje Raspudićeve knjige u Sesvetama moderirat će predsjednik udruge, Ante Damjanović.

Iskoristite priliku i na promociji po promotivnoj cijeni nabavite svoj primjerak “Kratkog espressa”, družite se razgovarajte, opalite selfi s Ninom i srknite kratki espresso Nine Raspudića.

DUPLI NAPITAK ZA PUNI UŽITAK! Franckov i Raspudićev Kratki espresso

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s